Website

Op de site kan je niet alleen vinden waar ik je bij kan helpen, maar ook een aantal van mijn meest recente projecten bekijken.

Online styling advies

Wil je een kamer in je huis een upgrade geven of gezelliger maken? Dat kan nu online dus coronaproof! Op basis van jouw foto’s en video’s en een video call kan ik je al een uitgewerkt advies geven vanaf €149,-. Bericht me voor meer info!

Zakelijke styling

Regelmatig ben ik ook betrokken bij het stylen en inrichten van werk en bedrijfsruimtes. Ook help ik graag bij het upgraden van een decor voor een online webinar of fotostyling. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Second life home decor

Leuke interieur accessoires die een tweede leven verdienen. Met liefde zoek ik naar de mooiste pareltjes voor je om je huis nog gezelliger maken. Klik hier voor de shop.

Verrassingsbox

Een box met verschillende soorten leuke tweedehands interieur accessoires afgestemd op je huis en wensen. Spullen die een tweede leven verdienen. Je hebt een small box al vanaf €29,-. Stuur me een bericht voor meer informatie.

In de pers

Onlangs heb ik een geweldig project afgerond: kapsalon Bohimea in Haarlem. Haarlem Cityblog schreef er een leuk stuk over. Klik hier om het artikel te lezen.

Portfolio

Vraag je je af wat een Upcycle Styliste nou eigenlijk doet? Dan nodig ik je graag uit om even bij mijn portfolio te kijken. daar vind je een overzicht van recente projecten!