Portfolio

Particulier – ZAKELIJK – upcycling

Zakelijk

Portfolio-Zakelijk2
Zakelijk-2
Styling & Decor

Zin om het interieur van je bedrijfsruimte een boost te geven?

Particulier

Before & After

Before & After

Before & After

Before & After

Before & After

Home

Upcycling

"Na 10 jaar pogingen om het gezelliger te maken in huis, hebben we Karine om hulp gevraagd. Wij kregen het maar niet voor elkaar om de sfeer te creΓ«ren die in ons hoofd zat.Ontzettend snel kwam zij met heldere adviezen, tips en uitleg.We zijn gelijk aan de slag gegaan en hebben gemerkt dat er helemaal geen grote dure veranderingen nodig zijn om een andere sfeer te krijgen.Tussendoor konden wij ook altijd vragen om advies en daar reageerde Karine ook heel snel op met haar creatieve kijk.Wij zijn blij dat we dit samen hebben kunnen doen. π™Šπ™£π™¨ 𝙝π™ͺπ™žπ™¨π™Ÿπ™š π™«π™€π™šπ™‘π™© 𝙖𝙑𝙨 π™šπ™šπ™£ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™₯π™‘π™šπ™  𝙬𝙖𝙖𝙧 π™¬π™š 𝙀𝙣𝙨 π™›π™žπ™Ÿπ™£ 𝙩𝙝π™ͺπ™žπ™¨ π™«π™€π™šπ™‘π™šπ™£ π™šπ™£ π™¬π™šπ™šπ™§ π™šπ™šπ™£ π™©π™žπ™Ÿπ™™π™Ÿπ™š 𝙫𝙀𝙀𝙧π™ͺπ™žπ™© 𝙠π™ͺπ™£π™£π™šπ™£. Bedankt Karine!"⁣


Crystal

Dankzij het advies van Karine heb ik veel tips en nieuwe creatieve inzichten gekregen hoe we onze huiskamer kunnen restylen. Het prachtige moodboard wat ze heeft gemaakt, gebruik ik nog regelmatig en wat ik ook fijn vond is het overzicht met links naar alle accessoires en meubels die zij adviseerde, zodat ik ze direct kon bestellen. We zijn heel blij met het eindresultaat. Dank je wel!”

Mascha

"In oktober 2020 heeft Karine ons last-minute uit de brand kunnen helpen met de decorstyling van onze talkshowstudio op kantoor. Ze schakelt snel, wist met haar creativiteit precies hoe ze er iets moois van kon maken en heeft in alle voorbereidingen als op de dagen zelf top werk geleverd! Ze heeft een sterk oog voor detail en weet daardoor precies het net even wat leuker of beter te maken dan dat je zelf zou doen. We hebben in alle vertrouwen het werk uit handen kunnen geven en waren enorm blij met resultaat. De samenwerking en communicatie waren heel prettig en daarnaast is Karine zelf ook een hele leuke, spontane vrouw waar het naast het zakelijke aspect ook gewoon gezellig mee is!"


Amber – Delaware Den Bosch

Styling & Decor

Zin om je interieur een boost te geven?