Werkwijze

Hoe ga ik te werk
v

Kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek telefonisch of op locatie. Tijdens dit gesprek stel ik een aantal vragen over de ruimte en over je behoeftes. Op deze manier kan ik een inschatting maken wat er precies nodig is.

j

Plan opmaken

Aan de hand van je behoeftes stel ik een plan op. Vaak maak ik ook een moodboard. Zodat je meteen een goed beeld van mijn ideeën krijgt, en dit is ook gelijk een houvast voor als je zelf wilt gaan shoppen.

Aan de slag

Je kan bij mij terecht voor alleen advies of het compleet aan Studio Labrousse overlaten. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op via het contactformulier of vind me op instagram.

Interieur Styling

Styling voor bedrijven

Als creatieve duizendpoot help ik je jouw duurzame onderneming te laten groeien door het juiste imago en gevoel uit te stralen in de ruimtes. Samen analyseren we je identiteit zodat de sfeer naadloos past bij je bedrijf. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een prettige energie ontstaat in de ruimte. Veel van mijn klanten geven ook aan dat mensen hier positief op reageren. Dit kan ook bij jou. Of het nu gaat om jouw yoga studio, coachingspraktijk of de visual merchandising voor je winkel. 

Styling voor particulieren

Je wilt je huis graag gezelliger maken maar weet niet precies waar je moet beginnen. Of je vindt het te rommelig en je zoekt nog naar de juiste balans in de ruimte. Ik kan je helpen je interieur weer een boost te geven. Samen analyseren we je behoeftes. Op welke manier gebruik je de ruimtes in je huis? Welke sfeer vindt je belangrijk? Ook bepalen we samen welke stijl bij je past. Ik maak een plan voor je en samen zorgen we ervoor dat jouw huis weer als een echt thuis gaat voelen. Met een vleugje Labrousse!