Aanbod

Particulier

Quick fix

Ik ben je personal shopper!
Ben je op zoek naar een specifiek item voor in je huis of een nieuw behang op je muur? Maar heb je zelf geen zin om uren achter de computer te zitten? Ik help jou online bij je zoektocht naar dat ene artikel die nog mist in je kamer. 

Je mag de “Quick Fix” ook gebruiken voor 1 korte vraag waar je tegenaan loopt in je interieur. Denk hierbij aan een bepaalde indeling of je zoekt wat meer gezelligheid maar weet niet wat je daarvoor nodig hebt. Soms is alleen maar 1 kleur op een bepaalde muur nodig om sfeer aan te brengen. Of een aanschaf van een mooi kleed de oplossing. Het kan ook meer in de accessoires liggen. Ik kan dat gelijk zien aan de hand van foto’s/video en je daar in adviseren wat je het beste kan doen.

Hoe werkt het?

Jij stuurt mij foto’s/video van je huis en verteld mij waar je precies naar op zoek bent en waar het moet komen te staan/hangen. Ik ga voor jou op zoek naar een uniek item persoonlijk afgestemd op jou huis en smaak. Struin internet af en kom met een aantal opties die we bespreken. Dit scheelt voor jou veel tijd en gedoe.

€149,-

(incl. BTW)

Interieur styling plan

Behoefte aan een nieuwe sfeer of verandering?

Door mijn persoonlijke aanpak kom ik er achter wat er nodig is om jouw ruimte te transformeren naar een fijne en warme plek. Met dit plan kan je zelf verder aan de slag gaan en heb je houvast bij het shoppen.

Wat zit er in?

-Intake aan huis

-Sfeerimpressie (moodboard)

-Indeling plattegrond 2D

-Advies meubels en accessoires

-Kleuradvies

-Materialen advies

-Stylingtips

-Shoplijst /offerte aanvraag

-Presentatie plan

€999,-

(incl. BTW)

DSC 0028bewerkt4 scaled

Hi! Ik ben Karine

Ik ben Karine Labrousse, geboren in Frankijk en opgegroeid in Haarlem. In 2015 ben ik gestart met Studio Labrousse. Styling is mijn tweede natuur en ik ben gek op het hergebruiken van interessante producten.

Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan struin ik kringloopwinkels en rommelmarkten af op zoek naar leuke items. Ik ben gefascineerd door oude spullen met een verhaal en verzamel verschillende items en soms creëer ik daar weer iets nieuws mee (upcycling). Mijn grote inspiratie is mijn opa Kees Okx. Als kunstschilder verwerkte hij gebruikte spullen in zijn kunstwerken, met bijzonder resultaat.

Ik ben al van jongs af aan bezig met styling. Mijn puber slaapkamer had elk half jaar weer een nieuw thema . Zo was ik helemaal fan van de film Romeo en Juliet (met Leonardo). En daarna moest mijn kamer een soort kitsche kerk worden met bordeaux rode muren en jezus en maria beeldjes. Een hemeldbed mocht ook niet ontbreken. Mijn liefde voor styling zat er al vroeg in!

Met de jaren heb ik mij steeds verder ontwikkeld. Mijn kracht zit in het goed luisteren naar de wensen en behoeften van mijn klant. Vervolgens pas ik daar de sfeer op aan, met een vleugje van mezelf!

Interieur plan deluxe

Wil je net even wat extra hulp en een goed resultaat? Dan kan je voor dit pakket kiezen.

Ik zorg nog voor de laatste puntjes op de i en kom aan het eind van het traject langs om alles af te stylen en op de juiste plek neerzetten. Zo ben je verzekerd van een top resultaat. Het werkt hetzelfde als pakket 2. Maar met de extra zorg en aandacht van de afstyling krijg je een beter resultaat.

Wat krijg je?

-Intake aan huis

-Sfeerimpressie (moodboard)

-Indeling plattegrond 2D

-Advies meubels en accessoires

-Kleuradvies

-Stylingtips

-Shoplijst / offerte aanvraag met evt kortingen

-Presentatie plan

-Whatsapp hotline

-Afstyling op locatie

€1249,-

(incl. BTW)

Goed om te weten:

  • Binnen een straal van een straal van 30km rondom Haarlem zijn reiskosten gratis. Buiten die straal reken ik €0,35 per km
  • Pakket prijzen voor particulier zijn inclusief btw
  • Prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten
  • De prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte van max 50m2. Bij grotere ruimtes geldt een meerprijs. Per extra 25m2 1/3 van standaard pakket prijs er bovenop. Ik maak met liefde een offerte op, neem daarvoor contact op.
  • Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijven en wordt niet in rekening gebracht