Aanbod

Zakelijk

Refresh styling plan

Wil je je bedrijf laten groeien en professioneel overkomen? Ik help je een aangename plek te maken waar mensen zich thuis voelen en graag terug komen.

We zorgen dat de juiste imago en identiteit uit te stralen in je bedrijfsruimte. Door mijn persoonlijke aanpak kom ik er achter waar jij en je bedrijf voor staan. We kijken wat er aan meubels mag blijven en wat vervangen kan worden.
Met deze visie ga ik aan de slag met een plan en werk dit uit. Hierna heb je goede handvatten zelf mee aan de slag te gaan.

Dit is wat je krijgt:

-Intake op locatie

-Sfeerimpressie (moodboard)

-Indeling plattegrond 2D

-Advies meubels en accessoires

-Kleuradvies

-Stylingtips

-Shoplijst

-Presentatie plan

€749,-

(excl. BTW)

Ontzorgen deluxe

Jij bent een drukke ondernemer en je hebt zelf geen zin om alles te regelen.

Geen probleem! Dit kan je aan mij overlaten. De inhoud is hetzelfde als pakket 1 alleen bij dit pakket ontzorg ik jou zodat jij verder kan met de dingen waar jij goed in bent. Met een door jou gegeven budget ga ik on/offline voor je shoppen. Wanneer alle items binnen zijn kom ik nog langs voor de afstyling voor het beste resultaat.

Wat zit hier in?

-Intake op locatie

-Sfeerimpressie (moodboard)

-Indeling plattegrond 2D

-Advies meubels en accessoires

-Kleuradvies

-Shoplijst / offerte aanvraag met evt kortingen

-Begeleiding bestellingen controleren levertijden

-Presentatie plan

-Afstyling

-Whatsapp hotline voor vragen

€1999,-

(excl. BTW)

IMG 8809 min scaled

Extra aanbod

Hier zie je een lijstje met styling werk waar ik veel ervaring mee heb en waar je mij ook voor kan vragen. Het gaat hier vooral om directe uitvoering.

Ik breng weer orde in de chaos, geef rust en overzicht in je winkel of kleed je feest aan met de juiste sfeer passend bij het bedrijf. Ik werk over het algemeen op basis van uur of dagprijs. Met alle liefde maak ik een offerte voor je op. Neem daarvoor contact op.

-Visual merchandise styling retail

-Etaleren

-Event styling

-Beurstand styling

-Tv/Commercial styling

-Foto styling

-Personal shopper

Goed om te weten:

  • Binnen een straal van een straal van 30km rondom Haarlem zijn reiskosten gratis. Buiten die straal reken ik €0,35 per km
  • Pakket prijzen voor zakelijk zijn exclusief btw
  • Prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten
  • De prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte van max 50m2. Bij grotere ruimtes geldt een meerprijs. Per extra 25m2 1/3 van standaard pakket prijs er bovenop. Ik maak met liefde een offerte op, neem daarvoor contact op.